Vacature Hulpkracht

Wij zijn Valdeludo, een Avonturenpark waar kinderen heerlijk in de buitenlucht kunnen spelen en te gekke attracties kunnen beleven. Denk aan een hoogteparcours, laser gamen, een jeepparcours en daarnaast nog diverse klim- en speelmogelijkheden waar de kinderen lekker kunnen ravotten. Bij Valdeludo is niets te gek! Dus je raadt het al, ook de werkzaamheden die jij hier gaat verrichten vind je nergens anders! Als medewerker van Valdeludo begeleidt je een van de activiteiten of voorzie je onze gasten van een lekker hapje of drankje bij een van de horecapunten. Je staat altijd klaar voor de kinderen en hun familieleden.

Wat verwachten wij van jou?

🥳 Je zorgt ervoor dat de kinderen en hun familie een te gekke dag beleven

😁 Je lacht, straalt enthousiasme uit en bruist van de energie zonder redbull te drinken want dit zit van nature in jou

☀ In het weekend, tijdens vakanties en op feestdagen wil jij juist erbij zijn, omdat wij dan de meeste gasten ontvangen en jij kunt knallen. Op de bank liggen en ‘Netflixen’ doe jij op andere momenten

Wat krijg je van ons?

🤑 Geld! Hoeveel? Dit is afhankelijk van jouw leeftijd

🏖 Een mooie werkomgeving waarin het (bijna) lijkt alsof je op vakantie bent

🤩 De garantie dat het nooit saai is! Er is altijd wel iets te doen en we hebben een breed aanbod van werkzaamheden

👍 Uitdaging om helemaal in je werk op te gaan zodat het werken ook nog leuk blijft en bijna niet als werken voelt;

⏱De beste werktijden zodat je genoeg tijd over houdt om te chillen

🎨 Een plaats waar jij al je creativiteit kwijt kunt en waar doorgroeimogelijkheden zijn

 

👉 Omdat wij op dit moment nog niet weten wanneer Valdeludo weer open mag, hebben wij iets bedacht. In de periode tot aan de opening organiseren wij trainingen en activiteiten waarbij jij alle kneepjes van het vak geleerd krijgt, zodat jij klaar bent om te knallen zodra wij weer open mogen. Uiteraard wordt het leren afgewisseld met een aantal leuke activiteiten. Als je de trainingsperiode succesvol afrondt en laat zien dat je alle competenties bezit en één maand bij ons in dienst blijft, krijg je een vergoeding van €100,- netto als bonus voor het succesvol afleggen van het trainingstraject.

 

Is dit jouw job?

✉ Stuur een mail met een korte motivatie waarom we jou aan ons team moeten toevoegen, samen met jouw gegevens, naar hrm@entertraingroup.nl of vul onderstaand formulier in!

Solliciteren