Stagemogelijkheden

Wij zijn Valdeludo, een Avonturenpark waar kinderen heerlijk in de buitenlucht kunnen spelen en te gekke attracties kunnen beleven. Denk aan een hoogteparcours, laser gamen, een jeepparcours en daarnaast nog diverse klim- en speelmogelijkheden waar de kinderen lekker kunnen ravotten. Bij Valdeludo is niets te gek! Als stagiair(e) van Valdeludo ben je deel van ons hechte team! Afhankelijk van je opleiding en stageopdrachten vanuit school worden werkzaamheden (in overleg) samengesteld. Door deze manier van werken zorgen we ervoor dat de stage voor jou erg leerzaam en interessant is.
Omdat wij zo'n breed assortiment hebben met betrekking tot de activiteiten die wij aanbieden, zijn wij ook voor verschillende opleidingen geaccrediteerd. De accreditaties zijn onder de pagina vermeld. Staat jouw opleiding hier niet tussen, maar denk jij dat er toch mogelijkheden zijn? Neem dan altijd contact met ons op!

Wat zijn de mogelijkheden?

Wij bieden verschillende operationele stageplekken op MBO-niveau 2, 3 & 4 niveau en zijn ook erkend als officieel leerbedrijf. Ook op HBO niveau hebben wij enkele stagemogelijkheden. Hieronder staan de opleidingen waarvoor wij geaccrediteerd zijn;

Leidinggevende leisure & hospitality Crebo 25646 Niv. 4 MBO
Leidinggevende team/afdeling/project Crebo 25160 Niv. 4 MBO
Vakbekwaam medewerker natuur, water en recreatie Crebo 25620 Niv. 3 MBO
Zelfstandig medewerker leisure & hospitality Crebo 25648 Niv. 3 MBO
Medewerker sport en recreatie Crebo 25500 Niv. 2 MBO

Wat verwachten wij van jou?

🥳Je bent gedreven in het ontwikkelen van jezelf

😁 Je lacht, straalt enthousiasme uit en bruist van de energie

☀️ In het weekend, tijdens vakanties en op feestdagen wil jij juist erbij zijn, omdat wij dan de meeste gasten ontvangen en jij kunt knallen.

😃Je bent enthousiast, klantvriendelijk en communicatief vaardig

😎Je stelt jezelf flexibel op

Heb je nog vragen of lijkt het jou leuk om stage te lopen bij Valdeludo?

Stuur dan snel jouw CV, motivatiebrief en meer informatie over de stage naar

hrm@entertraingroup.nl of vul het contact formulier onder aan de pagina in.

Voor meer informatie over bovenstaande functie kun je contact opnemen met hrm@entertraingroup.nl of bel ons op 0475- 418 900.

Solliciteren