Attracties

Onder toezicht van medewerkers (geopend van 11:00 tot 17:00)

Een uitdagend parcours

Hoogteparcours

In het bos van wilde bomen en ruige struiken ligt naast het kinderkarten en outdoor lasergamen op 3 meter hoogte een spannend en uitdagende hoogteparcours. Vastgemaakt met veiligheidsgordels banen de deelnemers zich een weg over de vele obstakels en hindernissen die verscholen zitten op het parcours.

Kindersurvival is mogelijk vanaf een minimale lengte van 135 cm en vanaf 8 jaar. Ook dient er een validiteitsverklaring getekend te worden door een volwassenen. Ben je kleiner dan 135cm en/of jonger dan 8 jaar? Dan zijn er nog veel andere leuke attracties.

Zorg dat je niet geraakt wordt!

Outdoor Lasergamen

Je verschuilen achter bomen en struiken en toeslaan wanneer de tegenstander in het zicht is, bij Valdeludo is het mogelijk om outdoor te lasergamen. De opdracht is simpel: zorg dat je niet geraakt wordt en probeer zoveel mogelijk anderen te raken! In de praktijk is het vaak lastiger dan vooraf gedacht. Lekker in de buitenlucht met genoeg bomen en struiken om je achter te verschuilen, ga jij de strijd aan met andere kinderen.
Bereik grote hoogtes

Bungee Trampoline

Houd jij van trampoline springen, probeer dan onze bungee trampoline! Alle durfals moeten zeker een keer de bungee trampoline proberen! Het is een trampoline voor gevorderden. Met deze bungee trampoline kun je je trukendoos uit de kast halen. Klik je vast aan het bungee-koord en bereik grote hoogtes op de bungee trampoline.

De bungee trampoline bij Avonturenpark Valdeludo is toegankelijk voor kinderen tussen de 15 en 65 kg.

Trotseer de obstakels

NIEUW: Jeep Parcours

Altijd al een echte jeep willen besturen? Maak kennis met het off road Jeep parocurs van Avonturenpark Valdeludo. Bobbel over de boomstammenbrug, race de heuvel op en stuur tijdig in voor de scherpe bochten. Het zit allemaal opgenomen in het Jeepparocurs van Valdeludo.

De Jeeps bij Avonturenpark Valdeludo zijn te besturen door kinderen tussen de 1,25m en 1,50m. Kleinere kids mogen wel als bijrijder mee in de jeeps.

Workshops

LET OP: DE WORKSHOPS ZULLEN VANWEGE CORONA MAATREGELEN NIET WORDEN AANGEBODEN.

Ben jij de allersnelste?

Crossfietsbaan

Wil jij je offroad fiets vaardigheden oefenen en tentoonstellen? Doe dan mee met de BMX workshop in Valdeludo. Onze BMX instructeur leert je eerste de kneepjes van het vak en vervolgens mag je een aantal rondes rijden op het offroad parcours.

Let op: de minimale lengte bedraagt 120cm. De kinderen staan altijd onder begeleiding van Valdeludo personeel.

Normaal gesproken wordt deze BMX clinic 1x per dag aangeboden. Op extreem drukke dagen zal deze clinic meermaals worden aangeboden. Vraag hierna bij de entree.

Gebruik je creativiteit!

Timmerdorp

Ben jij altijd al de handigste thuis? Bewijs het in het Timmerdorp van Valdeludo. Tijdens deze Timmerworkshop heb jij de kans om zelf een bouwwerk te maken die je ook mee naar huis mag nemen! Denk aan een vliegtuig, robot of hartje voor mama of papa.
Onze Timmermeester zal samen met jouw en een van jouw begeleiders aan de slag gaan met spijkers, hout , zagen en hamers.

Normaal gesproken is het Timmerdorp 1x per dag geopend. Op extreem drukke dagen zal het Timmerdorp extra geopend worden.

Gezellig met z'n allen

Marshmallows Roosteren

Wie krijgt er van een dag ravotten nu geen honger?

Zodra de overige activiteiten sluiten is het tijd om Marshmallows te roosteren om de dag goed af te sluiten. Dit gebeurd uiteraard onder toezicht van een ervaren medewerker die de kids zal voorzien van een marshmallow op een stokje. Nu aan jullie de taak om deze voorzichtig boven het vuur te houden om ervoor te zorgen dat deze lekker zacht van binnen wordt om vervolgens zelf de vers geroosterde marshmallow te proberen!

Activiteiten

Hele dag geopend

Avontuurlijk over het water

Vlotje varen

In de bossen van Valdeludo kun je op ons meertje vlotje varen! Uitgerust met een gespannen touw en je eigen spierballen probeer je om het vlotje naar de overkant te krijgen. Handen, benen en voeten mogen gebruikt worden. Maar pas op! Wiebel je te veel of verlies je even je evenwicht, dan kun je zo maar nat worden! Een grote uitdaging die aan de ene kant je spierballen toont, maar ook dapperheid. Durf jij het aan?

Vlotje varen is voor alle kinderen beschikbaar. Vlotje varen en het bezoeken van het Avonturenpark Valdeludo is een leuk idee voor schoolreisjes of kinderfeestjes.

Net als op de kermis

Draaimolen

Onze draaimolen zorgt voor een leuke ervaring voor de allerkleinste. De draaimolen is te vinden naast de speeltuin voor de kleintjes. Lekker ronddraaien op de rug van een Valdeludo olifantje, het voelt alsof je op de kermis bent! De draaimolen van Avonturenpark Valdeludo laat ieder kinderhart harder kloppen. Al schreeuwend, gillend en lachend zitten ze straks op de rug van een olifantje.
Alle kinderen zijn gek op een draaimolen en onze draaimolen met de Valdeludo olifantjes trekt zeker de aandacht bij de kleintjes. Zo kunnen de kinderen de hele dag door ritjes maken in onze draaimolen wanneer zij willen.

Let op: de draaimolen is toegankelijk voor kinderen tussen de 80cm en 1,20m

Leuk voor jong en oud

Familieschommel

Houd jij er van om lekker met je familie op pad te gaan? Met de familie schommel kan je samen met de familie lekker schommelen, kletsen en gewoon lekker samen bezig zijn. De familie schommel is groot genoeg om met het hele gezin te schommelen. Lekker met het hele gezin schommelen, de kinderen vinden het fantastisch en willen steeds harder schommelen.

Is de familieschommel niks voor jou? Kijk dan eens naar onze andere attracties zoals de Tarzanswing, de Springberg voor de kleintjes of de Air-trampoline.

Plezier op grote hoogte

NIEUW: Net Adventure

Heb jij geen last van hoogtevrees of wil jij je hoogtevrees overwinnen? Spring je longen uit je lijf op deze trampolines tussen de bomen. Kids van alle leeftijden kunnen in deze trampolines, gespannen tussen de bomen op 4 meter hoogte, al hun energie kwijt terwijl mama en papa hun in de gaten houden vanuit het foodtruckplein.
Klimmen, klauteren en glijden

Speeltoestel

Klimmen, klauteren, glijden, wat je maar wil! Het speeltoestel biedt voor ieder wat wils.
Het echte strandgevoel

Bungee Beach Sportvelden

Kom naar Bungee beach voor het echte strandgevoel. De kids kunnen lekker in het zand spelen, terwijl de ouders heerlijk relaxt toekijken. Ook zijn op Bungee Beach een beach-voetbalveld en strandvolleybalveld gelegen. Maak de teams en leef je uit!
Net als in de jungle

Tarzanswing

Altijd al eens zoals Tarzan aan een liaan door de jungle slingeren? Het kan bij Valdeludo samen met al je vriendjes en vriendinnetjes! Slinger op onze Tarzanswing over een kloof en probeer de overkant te bereiken. Wie wil dat nou niet?
Op naar de top

Touwklimpiramide

Baan de weg door de touwen op weg naar de top op 8 meter hoogte! Lukt het jou om als eerste de top te bereiken? Dan heb jij uitzicht over een groot gedeelte van het park en kan je zien welke activiteit je als volgende kan gaan doen!
Zweef door de lucht

Duo Kabelbaan

Dacht je dat één kabelbaan cool is? Nou, Valdeludo gaat voor een dubbele kabelbaan! Ervaar samen een ultiem gevoel van vrijheid terwijl je door de lucht zweeft. Wie is er eerder bij het einde? Maak er een race van of geniet gewoon van het zweven.
Vind je eigen weg omhoog

Avonturenberg

De avonturenberg is het middelpunt van Valdeludo. Vind je eigen weg naar boven en bereik de uitkijktoren. Daarna weer vliegensvlug naar beneden met de lange glijbaan. Op naar de speelrivier, waar de avonturenberg aan is gelegen of toch weer omhoog van nog een ritje van de glijbaan?
Geweldig uitzicht over Valdeludo

Uitkijktoren

Een geweldig uitzicht over het hele park vanaf het hoogste punt van Valdeludo! Klim eerst helemaal naar boven. Boven aangekomen heb je uitzicht op het hele park en kan jij een plan van aanpak gaan maken wat we nog meer allemaal gaan doen vandaag. Heb je genoeg gezien? Dan ga je via de glijbaan weer naar beneden!
Spetteren en ravotten

Water & Zand Plaats

Lekker spetteren en ravotten in het water, is dat niet wat elk kind het liefst doet? De water & zand plaats biedt de uitkomst! Geschikt voor alle leeftijden, ook voor de kleinste kids. En dichtbij het horecaplein, zodat de kids veilig onder het toeziend oog van de ouders kunnen spelen.
Bouw je eigen dam

Speelrivier

Warm gekregen van al het rennen, springen en klauteren? Dan kun je heerlijk afkoelen in de speelrivier! Maar vervelen hoef je hier zeker niet; bouw je eigen dam in de rivier en spetter in het ondiepe water. Ook de ouders kunnen hier even afkoelen.
Gebruik je creativiteit

Tijdelijk gesloten: Huttenbouwbos

Welk kind droomt er nou niet van om een hut te bouwen ergens diep in een bos. Het liefst een hut waar je ook nog lekker in kan zitten, chillen en slapen. In het huttenbouwbos van Valdeludo laten wij kinderen volledig vrij om een hut te bouwen. Overnachten is helaas niet mogelijk. Gebruik planken en stammen om de hut te bouwen van jouw dromen. Van creativiteit tot inzicht, in het huttenbouwbos van Valdeludo worden de mooiste hutten gebouwd.

Het huttenbouwbos is voor alle kinderen beschikbaar. Het huttenbouwbos en het bezoeken van het avonturenpark Valdeludo is een leuk idee voor schoolreisjes of kinderfeestjes.

Spring op een grote berg lucht

Air Trampoline

Waarschijnlijk een van de grootste springkussens die je ooit hebt gezien; de Air Trampoline. Ervaar het ultieme gevoel van vrijheid wanneer je door de lucht vliegt na een sprong op deze grote berg lucht! Pstt.. Als het heel warm is in de zomer houden we hier ook wel eens een watergevecht.
Exclusief kijkje in ons park

Ontdek Avonturenpark Valdeludo!

Plattegrond

Ontdek Avonturenpark Valdeludo

Valdeludo is een uit de hand gelopen speeltuin met verschillende attracties voor groot en klein. Onze speeltoestellen, zoals onze klimberg, huttenbouwbos en speelrivier, zijn toegankelijk voor iedereen. Onze grotere attracties, zoals outdoor lasergame, jeep parcours, hoogteparcours en bungeetrampoline, worden begeleid door één van onze medewerkers. De begeleide attracties zijn over het algemeen geopend tussen 11:00 en 17:00 uur.

1
Jeep Parcours
2
Hoogteparcours
3
Outdoor Lasergame
4
Bungee Trampoline
5
Crossfiets clinic
6
Timmerdorp
7
Vlotje varen
8
Hutten bouwen
9
Familieschommel
10
Draaimolen
11
Keukentje voor de kleintjes
12
Speelriviertje
13
Beach Sportvelden
14
Waterwerkplaats
15
Tarzanswing
16
Klimpiramide
17
Duo Kabelbaan
18
Avonturenberg
19
Uitkijktoren
20
Water & Zandplaats
21
Zandbak
22
Air Trampoline
23
Net Adventure
24
Foodtrucks
25
Overdekt plein
26
Terras

Plattegrond

Ontdek Avonturenpark Valdeludo

Kom op avontuur in Valdeludo!