Activiteiten

Plezier voor iedereen!

Avontuurlijk over het water

Vlotje varen

In de bossen van Valdeludo kun je op ons meertje vlotje varen! Uitgerust met een gespannen touw en je eigen spierballen probeer je om het vlotje naar de overkant te krijgen. Handen, benen en voeten mogen gebruikt worden. Maar pas op! Wiebel je te veel of verlies je even je evenwicht, dan kun je zo maar nat worden! Een grote uitdaging die aan de ene kant je spierballen toont, maar ook dapperheid. Durf jij het aan?

Vlotje varen is voor alle kinderen beschikbaar. Vlotje varen en het bezoeken van het Avonturenpark Valdeludo is een leuk idee voor schoolreisjes of kinderfeestjes.

Spring op een grote berg lucht

Air Trampoline

Waarschijnlijk een van de grootste springkussens die je ooit hebt gezien; de Air Trampoline. Ervaar het ultieme gevoel van vrijheid wanneer je door de lucht vliegt na een sprong op deze grote berg lucht! Pstt.. Als het heel warm is in de zomer houden we hier ook wel eens een watergevecht.
Leuk voor jong en oud

Familieschommel

Houd jij er van om lekker met je familie op pad te gaan? Met de familie schommel kan je samen met de familie lekker schommelen, kletsen en gewoon lekker samen bezig zijn. De familie schommel is groot genoeg om met het hele gezin te schommelen. Lekker met het hele gezin schommelen, de kinderen vinden het fantastisch en willen steeds harder schommelen.

Is de familieschommel niks voor jou? Kijk dan eens naar onze andere attracties zoals de Tarzanswing, de Springberg voor de kleintjes of de Air-trampoline.

Gebruik je creativiteit

Pirateneiland

Heerlijk ravotten op het piratenschip. Spelen met zand en de vlag hijsen. Durf jij het aan!?

Het pirateneiland is voor alle kinderen beschikbaar. Het huttenbouwbos en het bezoeken van het avonturenpark Valdeludo is een leuk idee voor schoolreisjes of kinderfeestjes.

Klimmen, klauteren en glijden

Speeltoestel

Klimmen, klauteren, glijden, wat je maar wil! Het speeltoestel biedt voor ieder wat wils.
Op naar de top

Touwklimpiramide

Baan de weg door de touwen op weg naar de top op 8 meter hoogte! Lukt het jou om als eerste de top te bereiken? Dan heb jij uitzicht over een groot gedeelte van het park en kan je zien welke activiteit je als volgende kan gaan doen!
Net als in de jungle

Tarzanswing

Altijd al eens zoals Tarzan aan een liaan door de jungle slingeren? Het kan bij Valdeludo samen met al je vriendjes en vriendinnetjes! Slinger op onze Tarzanswing over een kloof en probeer de overkant te bereiken. Wie wil dat nou niet?
Zweef door de lucht

Duo Kabelbaan

Dacht je dat één kabelbaan cool is? Nou, Valdeludo gaat voor een dubbele kabelbaan! Ervaar samen een ultiem gevoel van vrijheid terwijl je door de lucht zweeft. Wie is er eerder bij het einde? Maak er een race van of geniet gewoon van het zweven.
Zorg dat je niet geraakt wordt!

Outdoor Lasergamen

LET OP: het lasergamen wordt niet de hele dag aangeboden. De minimale tijd is één uur per dag en afhankelijk van de drukte wordt dit uitgebreid.
Je verschuilen achter bomen en struiken en toeslaan wanneer de tegenstander in het zicht is, bij Valdeludo is het mogelijk om outdoor te lasergamen. De opdracht is simpel: zorg dat je niet geraakt wordt en probeer zoveel mogelijk anderen te raken! Let op: het outdoor lasergamen is niet te vergelijken met indoor lasergame. De laserstralen werken met UV straling. Dit betekent dat het op zonnige dagen de zon de laserstralen blokkeert waardoor de afstand waar vanaf je te raken bent minimaal is. Met geweren met coole geluidjes en trillingen én een super stoere arena is het outdoor lasergamen alsnog een geweldige beleving voor de kids!
Vind je eigen weg omhoog

Avonturenberg

De avonturenberg is het middelpunt van Valdeludo. Vind je eigen weg naar boven en bereik de uitkijktoren. Daarna weer vliegensvlug naar beneden met de lange glijbaan. Op naar de speelrivier, waar de avonturenberg aan is gelegen of toch weer omhoog van nog een ritje van de glijbaan?
Geweldig uitzicht over Valdeludo

Uitkijktoren

Een geweldig uitzicht over het hele park vanaf het hoogste punt van Valdeludo! Klim eerst helemaal naar boven. Boven aangekomen heb je uitzicht op het hele park en kan jij een plan van aanpak gaan maken wat we nog meer allemaal gaan doen vandaag. Heb je genoeg gezien? Dan ga je via de glijbaan weer naar beneden!
Spetteren en ravotten

Water & Zand Plaats

Lekker spetteren en ravotten in het water, is dat niet wat elk kind het liefst doet? De water & zand plaats biedt de uitkomst! Geschikt voor alle leeftijden, ook voor de kleinste kids. En dichtbij het horecaplein, zodat de kids veilig onder het toeziend oog van de ouders kunnen spelen.

Kom op avontuur in Valdeludo!