Ontdek Valdeludo met je vrienden

 

Een kinderfeestje om nooit te vergeten

 

Lekker ravotten in de natuur!

 

Het avontuurlijkste kinderfeestje van Limburg!

KinderfeestjeVanaf 6 personen

14,95 p.p.

Per Month
  •  Entree tot het park, attracties en toestellen
  • Onbeperkt water, smaakwater en ranja
  •  Friet met snack naar keuze
Bestel ticket(s)

Het leukste kinderfeestje van Limburg!

Op zoek naar een leuk en uniek kinderfeestje in Limburg? Valdeludo biedt de uitkomst! Kinderfeestjes bij Valdeludo zijn geschikt voor iedere leeftijd tegen een vaste prijs. Bovendien is spelen bij Valdeludo een avontuurlijke en onvergetelijke ervaring! Bij Valdeludo kun je een compleet kinderfeestje organiseren.

Avonturenpark Valdeludo biedt meer dan 25 attracties waar de kids zich helemaal kunnen uitleven. Zo zijn er de meer ouderwetse attracties zoals spelen in de zandbak tot stoere attracties voor de echte bikkels, denk maar eens aan het huttenbouwbos, het jeepparcours of de tarzanswing! Ouders kunnen rustig een oogje in het zeil houden terwijl zij een gratis kopje koffie of thee nuttigen op het terras. Wanneer je een kinderfeestje boekt trakteert Valdeludo ook nog eens op cake! En als het regent? Geen probleem! In combinatie met ‘grote broer’ All-in Echt, zijn er genoeg activiteiten die het kinderfeestje alsnog onvergetelijk kunnen maken. Zo kunnen er extra indoor activiteiten worden geboekt zoals bowlen, indoor lasergame, glow in the dark golf en indoor karten.

https://www.youtube.com/watch?v=gitgcbfSV3o
Exclusief kijkje in ons park

Ontdek Avonturenpark Valdeludo!

Vier je verjaardag in Valdeludo

Kinderfeestje (vanaf 6 personen)

Boek nu je kinderfeestje!

Organiseer je kinderfeestje direct en boek nu alvast de online tickets! Nu is het alleen nog wachten totdat het feest losbarst! Als afsluiter van deze bijzondere dag genieten jullie met zijn allen van frietjes en mini snacks, want van al dat spelen heeft iedereen vast en zeker honger gekregen! Samen een dag vol plezier waar iedereen op school zeker lang over na zal praten.