Ontdek Valdeludo met je vrienden

 

Een kinderfeestje om nooit te vergeten

 

Lekker ravotten in de natuur!

 

Het avontuurlijkste kinderfeestje van Limburg!

LET OP: Het is op dit moment niet mogelijk een reservering te plaatsen!

Op zoek naar een leuk en uniek kinderfeestje in Limburg? Valdeludo biedt de uitkomst! Kinderfeestjes bij Valdeludo zijn geschikt voor iedere leeftijd tegen een vaste prijs. Bovendien is spelen bij Valdeludo een avontuurlijke en onvergetelijke ervaring! Bij Valdeludo kun je een compleet kinderfeestje organiseren.

Avonturenpark Valdeludo biedt kids de mogelijkheid zich uit te leven. Zo zijn er de meer ouderwetse attracties zoals spelen in de zandbak tot stoere attracties voor de echte bikkels, denk maar eens aan de lasergame, het pirateneiland of de tarzanswing! Ouders kunnen rustig een oogje in het zeil houden terwijl zij een kopje koffie of thee nuttigen op het terras. Wanneer je een kinderfeestje boekt trakteert Valdeludo ook nog eens op cake! En als het regent? Geen probleem! In combinatie met ‘grote broer’ All-in Echt, zijn er (op basis van beschikbaarheid) activiteiten die het kinderfeestje alsnog onvergetelijk kunnen maken. Zo kunnen er extra indoor activiteiten worden geboekt zoals bowlen, indoor lasergame en glow in the dark golf.

Vier je verjaardag in Valdeludo

Kinderfeestje (vanaf 6 personen)

LET OP: Het is op dit moment niet mogelijk een reservering te plaatsen!

Boek nu je kinderfeestje!

Organiseer je kinderfeestje direct en boek nu alvast de online tickets!

De betaling maakt u pas in orde bij het ontvangst in het park. Dus mocht er een vriendje / vriendinnetje onverhoopt toch niet mee kunnen is dit geen probleem. Wij verzoeken u wel vriendelijk om eventuele wijzigingen tijdig door te geven per mail!

Let op: Het organiseren van een kinderfeestje is alleen mogelijk binnen de reguliere openingstijden, woensdag vanaf 13.30u en zondag vanaf 10.30u.

Nu is het alleen nog wachten totdat het feest losbarst! Als afsluiter van deze bijzondere dag genieten jullie met zijn allen van een heerlijke frietverrassing, want van al dat spelen heeft iedereen vast en zeker honger gekregen! Samen een dag vol plezier waar iedereen op school zeker lang over na zal praten.