Ga zelf op avontuur in hartje Limburg

 

Op avontuur in Valdeludo

 

Lekker ravotten in de natuur

 

Fantastisch dagje uit voor het hele gezin!

Beleef het meest avontuurlijke dagje uit bij Valdeludo!

Ontdek Valdeludo in Echt, het avonturenpark waar kinderen kunnen ravotten, klimmen en klauteren, spetteren in de speelrivier, lasergamen en nog veel meer! Met stoere attracties en unieke speeltoestellen bezit Valdeludo alle ingrediënten voor een avontuurlijk dagje uit voor de kinderen en de ouders!
~
Wij als Valdeludo hebben een prachtig seizoen gehad en kijken er naar uit om volgend jaar weer voor jullie open te gaan. Wil je in de tussentijd wel nog een leuk uitje plannen? Neem dan eens een kijkje bij onze buren All in Echt.

Onbeperkt plezier voor de hele familie!

Valdeludo is een uit de hand gelopen speeltuin met verschillende attracties voor groot en klein! Onze speeltoestellen, zoals de klimberg, de lasergame arena en de speelrivier, zijn toegankelijk voor iedereen. Onze grotere attracties, zoals de outdoor lasergame, het off-road jeep parcours, het hoogteparcours en de bungee-trampoline worden begeleid door één van onze medewerkers!

Wanneer komen jullie?

Bekijk de openingstijden

Reserveer nu

Bestel snel en eenvoudig!

Bekijk de attracties

Voor groot & klein

Corona Update

Bekijk wat er wel kan!

✓ Leukste buitenspeeltuin van Limburg      ✓ Veilig & overzichtelijk      ✓ 100% actief vermaak!     ✓ Op avontuur in de natuur

✓ Leukste buitenspeeltuin van Limburg
✓ Veilig & overzichtelijk
✓ 100% actief vermaak!
✓ Op avontuur in de natuur

Exclusief kijkje in ons park

Ontdek Avonturenpark Valdeludo!

Lekker buitenspelen zoals we dat vroeger zelf deden, hoe simpel kan het zijn. De kinderden vonden het heerlijk in ieder geval, ook de stoerdere attracties zoals het hoogteparcours en de jeepbaan vonden ze leuk. Voor onszelf was het tevens prima vertoeven, met name het decibel-niveau ten opzichte van de gemiddelde binnenspeeltuin was bijzonder aangenaam :-).

Ruud

Veel activiteiten, veel afwisseling, mooi groen, overzichtelijk, kinderen kunnen veilig spelen en ravotten. Omdat het park niet reusachtig groot is, kun je de kids met gerust hart hun gang laten gaan.

Pia

Gister (eerste Paasdag) met mijn twee jonge nichtjes Valdeludo bezocht. Het was gezellig druk en horeca netjes verzorgd. De kids hebben zich de gehele dag kostelijk geamuseerd op o.a. het hoogteparcours en bij het lasergamen. Bij warmte voldoende schaduwplekken. Wij komen zeker terug!

Frances

Vandaag met 4 jonge kinderen en 3 volwassenen Valdeludo bezocht en ons super geamuseerd ! Het was een avontuurlijke dag voor groot en klein. De medewerkers zijn behulpzaam en vriendelijk en het is een proper park.

Rik

Kom op avontuur in Valdeludo!